Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Problemi sa ilegalnim priključcima

U zgradi u Ulici Danila Kiša, koju je gradila firma Prezident, od garaže su napravljeni stanovi, pa ostali stanari ove zgrade sumnjaju da ljudi koji tu žive, ilegalno koriste grejanje i ne plaćaju račune objedinjene naplate.  

Budžet grada isti i naredne godine

Rebalans gradskog budžeta može se očekivati na sednici Skupštine grada u novembru, kaže za Radio 021 član Gradskog veća za finansije, Živko Makarić.  

Protiv gej parade ili za porodične vrednosti? (Foto)

Otkazana je tribina pod nazivom "Porodične vrednosti i savremeni momenti u srpskom društvu", koju je u Skupštini grada trebalo da organizuje Demokratska stranka Srbije, zbog informacije da će njena tema zapravo biti "Gej parada - ko je kriv".

Mašinci u gradskom parlamentu

Učenici Srednje mašinske škole posetili su juče Skupštinu grada i sa predsednikom gradskog parlamenta Aleksandrom Jovanovićem razgovarali o radu Skupštine i Gradske uprave.

Humanim porodilištima protiv bele kuge

U porodilištima u Srbiji se mnoge stvari moraju menjati iz korena, iako se tretman žena u ovim ustanovama poslednjih nekoliko godina popravio, kaže predsednica Udruženja babica Srbije, Divna Miljković.

Potrebno više zaposlenih u Betaniji

Broj zaposlenih u porodilištima u Srbiji ne treba da se određuje prema broju kreveta u pojedinim porodilištima već po broju godišnjih porođaja, izjavio je danas dr Tihomir Vejnović sa novosadske Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Obnova Kaćkog mosta dogodine

Kaćki most, delimično zatvoren za saobraćaj zbog oštećenja noseće konstrukcije na jednom delu, neće biti saniran pre sredine naredne godine.

Besplatni pregledi vida

Povodom obeležavanja Svetskog dana vida, Prirodno-matematički fakultet organizuje besplatan pregled vida u četvrtak 14. oktobra.